• Hajszálak, hajszálak, hajporok Hajvastagító adalék Hajvastagító rost Természetes hajápoló por professzionális megoldás (2 #)

【Természetes hajrost natural Természetes szálakból készül, még az érzékeny fejbőrök számára is biztonságos. Természetes hajrostokkal látja el, amelyek vékonyodó haját teltebbé, vastagabbá és természetesebbé varázsolják. Kifejezetten hajhullásra vagy hajhullásra tervezték, csodálatos kiegészítő.

【Gyors hatás】 A prémium hajszálak másodpercek alatt lefedik és megduzzasztják a gyenge hajat. A teljes statikus elektromossági rostok gyorsan összefonják a haj gyökereit, és a saját hajhagymáihoz kapcsolódnak. előnyös hajhullás és finom haj esetén.

【Tartós hatás】 Hosszan tartó hatás, amelyet a szél és az eső nem befolyásol. Ragasztó nélkül erősen tapad a hajra. Elválaszthatatlanul keveredik a meglévő hajával, azonnal vastagsá és telté teszi. Csak rövid időre van szükség, hogy életbe lépjen, tökéletes randevúkhoz, munkához, utazáshoz stb.

Immediate Azonnali hatállyal】 A statikusan feltöltött mikroszálaknak köszönhetően a por megtapad a hajon, és azonnal garantálja a vastag és terjedelmes tincseket. A világos foltok és a finom, finom haj kitöltődik. Tökéletes alternatíva a hajhosszabbításokkal, hogy testet és volumenet adjon a hajának.

Az ant Azonnali siker】 az elektrosztatikus töltés hatását használja az elvékonyodó haj azonnali és zökkenőmentes lefedésére. Önmagába vetett bizalma 10 másodpercet vehet igénybe, ami megváltoztatja az életét. Kifejezetten hajhullásra vagy hajhullásra tervezték, csodálatos kiegészítő

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Hajszálak, hajszálak, hajporok Hajvastagító adalék Hajvastagító rost Természetes hajápoló por professzionális megoldás (2 #)

  • Cikkszám: 6
  • Készletinfó: Készleten
  • 10,00Ft